Προφίλ

Η εταιρεία Βιολογική ιδρύθηκε το 2001 και εδρεύει στην Αθήνα με κύρια και αποκλειστική εξειδίκευση στο χώρο του ελέγχου των παρασίτων και τρωκτικών. Σήμερα 16 χρόνια μετά η εταιρεία διαγράφει μια σταθερή πορεία ανάπτυξης παρέχοντας ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων και τρωκτικών για όλων των ειδών τις εγκαταστάσεις (βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, χώρους αποθήκευσης και μεταφοράς, ξενοδοχεία, κατοικίες κ.α.).

Η εταιρεία Βιολογική παρέχει ασφαλείς λύσεις, για κάθε είδους πρόβλημα καθώς εφαρμόζει Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων (IPM Integrated Pest Management), συμβαδίζοντας πλήρως με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, την Νομοθεσία και τις απαιτήσεις των συστημάτων HACCP , ISO.

Η πολυετής εμπειρία των επιστημονικών υπευθύνων, των άρτια καταρτισμένων τεχνικών μας καθώς και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός εξασφαλίζουν την μέγιστη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση και επίλυση δύσκολων προβλημάτων με παράσιτα και τρωκτικά.

Η Βιολογική βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του. Για αυτό το λόγο από την στιγμή που θα έρθει ο πελάτης σε επαφή μαζί μας θα ενημερωθεί πλήρως για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από τους έμπειρους Επιστημονικούς Υπευθύνους μας , θα δοθούν συμβουλές και απαντήσεις σε όλες τις απορίες του και στην συνέχεια αν και εφόσον κρίνεται αναγκαίο θα προχωρήσουμε στην λήψη κατάλληλων διορθωτικών μέτρων για την οριστική λύση του προβλήματος.

Η εταιρεία Βιολογική ακολουθεί μεθόδους σύγχρονης καταπολέμησης παράσιτων και τρωκτικών χρησιμοποιώντας Βιο-διασπώμενα σκευάσματα τελευταίας γενιάς κάνοντας λογική χρήση των σκευασμάτων αυτών σεβόμενη πάντα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Κατά την διαδικασία των εφαρμογών τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας.