2106717739

Απεντόμωση με gel


Η απεντόμωση με gel χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της κατσαρίδας (κυρίως ψιλή κατσαρίδα) και των μυρμηγκιών μόνο εσωτερικά σε χώρους ευαίσθητους όπου δεν συνιστάται ο ψεκασμός. Για την εφαρμογή χρησιμοποιείται κατάλληλο δοσομετρικό πιστόλι με το οποίο τοποθετείται το ειδικό τροφοελκυστικό σκεύασμα σε μορφή gel σε δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία, σε ντουλάπια, σε εσοχές πάγκων, τροφοθήκες, σωληνώσεις νιπτήρων, ηλεκτρικά καλώδια, μοτέρ συσκευών, σημεία όπου συχνάζουν τα έντομα, περάσματα, κρυψώνες κ.α.

Το τροφοελκυστικό σκεύασμα επιφέρει το θάνατο σε όλο τον πληθυσμό των εντόμων που βρίσκονται στον χώρο μέσω της διαδοχικής εξόντωσης (Domino Effect). Τα έντομα μεταφέρουν το σκεύασμα στην φωλιά τους το οποίο μεταδίδεται σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό (μέσω της τροφάλλαξης) με αποτέλεσμα να εξοντώνονται όλα τα υπάρχοντα έντομα .

Για την εφαρμογή δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία ή εκκένωση των χώρων καθώς πρόκειται για άοσμο μη τοξικό σκεύασμα το οποίο είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο και τα ζώα. Ωστόσο σε περιπτώσεις έντονης προσβολής από έντομα καλό είναι να προηγείται της εφαρμογής καθαριότητα για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΤΕΙΛΤΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ