2106717739

Απεντόμωση Ψεκασμού με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης


Η συγκεκριμένη εφαρμογή ενδείκνυται για πολυκατοικίες, κατοικίες, και επαγγελματικούς χώρους. Χρησιμοποιείται ψεκαστήρας χαμηλής πίεσης 4 atm με ειδικά ακροφύσια κατάλληλα για σχισμές, ρωγμές και γενικώς δυσπρόσιτα σημεία στα οποία τα έντομα περπατούν, επικάθονται και φωλιάζουν.

Ο ψεκασμός γίνεται εσωτερικά σε αποθηκευτικούς χώρους, υπόγεια, στις τουαλέτες, στα σιφώνια απορροών, πίσω ή κάτω από ηλεκτρικές συσκευές , σε γωνίες ή σχισμές ή όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο. Εξωτερικά ο ψεκασμός γίνεται περιμετρικά του χώρου, στα μπαλκόνια, σε φρεάτια, σιφώνια, σε σημεία εισόδου, σε σχισμές ή ρωγμές δηλαδή σε μέρη όπου τα έντομα δημιουργούν φωλιές και εστίες μόλυνσης.

Στις Πολυκατοικίες ο ψεκασμός εφαρμόζεται εσωτερικά και εξωτερικά ξεκινώντας από την ταράτσα έως το υπόγειο. Εσωτερικά ψεκάζεται το κλιμακοστάσιο, λεβητοστάσιο, το υπόγειο κ.α. ενώ κρίνεται απαραίτητο να γίνονται και τα διαμερίσματα καθώς το εντομοκτόνο σκεύασμα διέρχεται από όλες τις αποχετεύσεις της πολυκατοικίας και έτσι επιτυγχάνεται καλύτερη και μέγιστη καταπολέμηση των εντόμων. Εξωτερικά ο ψεκασμός εφαρμόζεται σε ακάλυπτους χώρους, πυλωτές, φρεάτια, σχισμές ή ρωγμές και όπου κρίνεται απαραίτητο για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η Συγκεκριμένη Μέθοδος χρησιμοποιείται για την πρόληψη , τον έλεγχο και την καταπολέμηση των εντόμων ενώ αντιμετωπίζει με επιτυχία μια πληθώρα εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, τσιμπούρια, ψείρες, μυριάποδα, αράχνες κ.α.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα υγειονομικής σημασίας που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας γενιάς υψηλών προδιαγραφών και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και καταπολεμούν αποτελεσματικά τα έντομα χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο η το περιβάλλον. Η Υπολειμματική τους δράση προφυλάσσει τον χώρο από επόμενες προσβολές για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Πληροφορία

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για κάθε είδος εντόμου είναι διαφορετικά κατά περίπτωση όπως και ο τρόπος ψεκασμού.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΤΕΙΛΤΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ