2106717739

Θερμική Καταπολέμηση Ξηρού Ατμού (eradicator – disinfector)Πρόκειται για μια απολύτως οικολογική μέθοδο απεντόμωσης, χωρίς την χρήση χημικών ή εντομοκτόνων σκευασμάτων, υψηλής αποτελεσματικότητας η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε κατοικίες, ξενοδοχεία, ιατρεία, λεωφορεία, χώρους εστίασης, παιδικούς σταθμούς, κ.α. και ενδείκνυται για όλα τα είδη των επιφανειών και υφασμάτων, ακόμη και για στρώματα.

Για την συγκεκριμένη μέθοδο χρησιμοποιείται ειδική φορητή γεννήτρια ξηρού ατμού η οποία παράγει ροή ατμού στους 180°C εξαλείφοντας ενήλικους μικροοργανισμούς, προνύμφες και τα αυγά αυτών προκαλώντας τους θερμικό σοκ. Ο ατμός εισχωρεί σε σχισμές, ρωγμές, πτυχές στρωμάτων και καναπέδων και σε δυσπρόσιτα σημεία που φωλιάζουν και κρύβονται τα έντομα όπως ηλεκτρικά καλώδια, διακόπτες, κ.α. Ταυτόχρονα με τον ατμό χρησιμοποιείται αλκοόλη η οποία απολυμαίνει τις επιφάνειες και αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούν τα έντομα.

Η μέθοδος αυτή καταπολεμά και εξαλείφει κοριούς και τα αυγά αυτών και άλλους μικροοργανισμούς όπως ακάρεα , βακτήρια, κ.α. απολυμαίνοντας όλες τις επιφάνειες. Μετά την εφαρμογή ο χώρος είναι έτοιμος προς χρήση.ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΤΕΙΛΤΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΠληροφορία

Σε περιπτώσεις όπου η προσβολή ενός χώρου από κοριούς είναι πολύ μεγάλη και επίμονη τότε η Θερμική Καταπολέμηση Ξηρού Ατμού συνδυάζεται και με χημική μέθοδο.