Απολύμανση Κορωνοιός

Decontamination

Γεγονός πλέον αποτελεί η εξάπλωση του SARS-CoV-2 και στην Ελλάδα προκαλώντας την επιδημία του Covid-19. Όλοι μας καλούμαστε να διαχειριστούμε αυτή τη νέα κατάσταση με σοβαρότητα, ψυχραιμία και σύνεση.

Αν και ο Κορονοΐός μεταδίδεται απο άνθρωπο σε άνθρωπο εκτιμάται οτι ο συγκεκριμένος ιός μπορεί να επιβιώσει για αρκετές ημέρες πάνω σε διάφορες επιφάνειες γι’αυτό και οι επιστήμονες επιστούν την προσοχή στην σωστή καθαριότητα και απολύμανση των χώρων και των επιφανειών.

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης και διαχείρισης του CoVid -19 περιλαμβάνει σωστό καθαρισμό και απολύμανση τόσο των χώρων όσο και των επιφανειών για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Συνεπώς θα πρέπει να απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα Κοινόχρηστοι Χώροι, παντός είδους Χώροι Εργασίας( Επιχειρήσεις,Φαρμακεία, Κλινικές, Σχολεία, Καταστήματα Τροφίμων, κ.α) καθώς και Μέσα μεταφοράς, προκειμένου να περιορίσουμε όσο το δυνατόν την διασπορά του ιού σε συνδυασμό με τους προσωπικούς κανόνες υγιεινής.

Πρίν απο την εφαρμογή της Απολύμανσης σε έναν χώρο θα πρέπει να έχει γίνει μια προεργασία η οποία περιλαμβάνει την απομάκρυνση Τροφίμων και χαρτικής ύλης. Ενώ μετά την εφαρμογή, το απολυμαντικό πρέπει να παραμείνει ακαθάριστο για μια ώρα ενώ επίσης δεν επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο μέχρι να στεγνώσει το Απολυμαντικό.(περίπου μια ώρα).

Το Απολυμαντικό που χρησιμοποιείται είναι άοσμο.

Η εταιρεία Βιολογική Απολυμανσεις-Απεντομώσεις-Μυοκτονίες με συνεχή παρουσία απο το 2001, ακολουθεί σύγχρονες μεθόδους Απολύμανσης-Μικροβιοκτονίας, σεβόμενη πάντα τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.


Απολυμάνσεις Κορωνοιού

Σας ενημερώνουμε ότι η Βιολογική αναλαμβάνει εφαρμογές απολύμανσης για τον κορωνοιό. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία 2106717739


ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΤΕΙΛΤΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μέθοδοι αντιμετώπισης
Πληροφορία

Η εταιρεία Βιολογική ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καιρών παρέχει σύγχρονες μεθόδους Απολύμανσης επιτυγχάνοντας σωστή αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών που δημιουργούν πρόβλημα.