Εξυγίανση από ακάρεα

Bed Bug Control

Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί/έντομα αόρατοι στο γυμνό μάτι και ανήκουν στην τάξη των Αραχνοειδών. Δεν είναι αιμομυζητικά και δεν τσιμπούν. Βρίσκονται παντού μέσα στο σπίτι, στην σκόνη, στα στρώματα, στα μαξιλάρια, στους καναπέδες, κ.α. καθώς εισχωρούν λόγω της ατμοσφαιρικής σκόνης και μεταφέρονται από χώρο σε χώρο με τα ρούχα.

Τα στρώματα και τα μαξιλάρια προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη τους. Το 90 % - 100% των ακάρεων ζουν μέσα στο στρώμα μας. Από τον πρώτο μήνα χρήσης του ένα στρώμα φιλοξενεί παραπάνω από 15.000 ακάρεα , σε 4 μήνες 500.000 και σε 12 μήνες πάνω από 1.500.000! Τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και οι τρίχες που πέφτουν από τον άνθρωπο αποτελούν την κύρια πηγή τροφής τους, ενώ η ανάπτυξη του πληθυσμού τους εξαρτάται από την θερμοκρασία του χώρου και την σχετική υγρασία στην ατμόσφαιρα. Η υψηλή θερμοκρασία και υγρασία ευνοούν τον γρήγορο πολλαπλασιασμό τους.

Τέλος, περίπου το 10% του πληθυσμού εμφανίζει αλλεργίες στα ακάρεα και κυρίως στα περιττώματα αυτών τα οποία προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας. Έχει διαπιστωθεί ότι επιδεινώνουν σοβαρές παθήσεις όπως το άσθμα, αναπνευστικά προβλήματα, έκζεμα, ατοπική δερματίτιδα κ.α.

Με τον όρο εξυγίανση αναφερόμαστε στον οικολογικό Βιο-καθαρισμό των στρωμάτων ή καναπέδων από τα αλλεργιογόνα ακάρεα. Για την εφαρμογή χρησιμοποιείται το Σύστημα Καθαρισμού με Φίλτρο HEPPA, το σύστημα Θερμικής Καταπολέμησης Ξηρού Ατμού και η λάμπα UVC και  για την καταπολέμηση και εξάλειψη των αλλεργιογόνων ακάρεων.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΤΕΙΛΤΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Μέθοδοι αντιμετώπισης
Πληροφορία

Μετά την εφαρμογή τα στρώματα είναι έτοιμα προς χρήση. Η εξυγίανση των στρωμάτων είναι απαραίτητη τουλάχιστον μία φορά το χρόνο καθώς τα σύγχρονα στρώματα είναι πολυσύνθετα και ο καθαρισμός τους με φυσικά μέσα (ήλιος π.χ.) δεν είναι εύκολος. Για την εξυγίανση των στρωμάτων, το συνεργείο μας μεταβαίνει στον χώρο του ενδιαφερόμενου πελάτη ενώ για την εφαρμογή θα πρέπει να γνωρίζουμε τα χρόνια χρήσης του στρώματος διότι το μηχάνημα πρέπει να παραμείνει συγκεκριμένο χρόνο πάνω στο κάθε στρώμα.