2106717739

Εφαρμογή με ειδικό gel για σαράκι

Για την συγκεκριμένη μέθοδο χρησιμοποιείται ειδικό εντομοκτόνο/μυκητοκτόνο σκεύασμα σε μορφή gel για την καταπολέμηση και πρόληψη των ξύλινων επιφανειών από το σαράκι. Το gel αυτό περιέχει ένα ειδικό φορέα ο οποίος απελευθερώνει τις δραστικές ουσίες μόνο μέσα στο ξύλο, και όχι στο περιβάλλον.

Η εφαρμογή του gel μπορεί να γίνει με:
  • Έγχυση. Η επέμβαση αυτή ενδείκνυται σε ειδικές περιπτώσεις όπου το ξύλο που έχει προσβληθεί είναι πάρα πολύ χοντρό. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την διάνοιξη μικρών οπών μέσω των οποίων το ειδικό gel διεισδύει σε βάθος ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
  • Ψεκασμό. Η επέμβαση αυτή ενδείκνυται για μεγάλες ξύλινες επιφάνειες (πατώματα, ταβάνια, έπιπλα, κ.α.). Για την συγκεκριμένη μέθοδο χρησιμοποιείται ειδικό μηχάνημα με το οποίο ψεκάζεται η προσβεβλημένη επιφάνεια. Σε κάποιες περιπτώσεις ενδείκνυται πριν την εφαρμογή η ξύλινη επιφάνεια να έχει τριφτεί για να πετύχουμε καλύτερη διεισδυτικότητα του σκευάσματος.
Το σκεύασμα (gel) αυτό έχει εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης στο ξύλο, είναι άοσμο με χαμηλή τοξικότητα και κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους. Δεν αλλοιώνει το ξύλο και μετά την εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε βερνίκι.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΤΕΙΛΤΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ